Aktuellt

Arkiv
2018-10-03
Jan Martinsson Läs mer  »
2018-08-24
Nybrostrand Läs mer  »
2018-07-02
Malmö Läs mer  »
2018-06-11
Allt uthyrt i Viljan! Läs mer  »
2018-05-18
GDPR - Personuppgifter Läs mer  »
 
2018-05-12

Vi söker Uthyrare

Vårt fastighetsbestånd växer och efterfrågan på våra lägenheter är stor, vi behöver därför utöka med en ny tjänst
 

Uthyrare LENY Fastighets AB

 

2018-07-03

Tjänsten är tillsatt. Vi tackar alla Er som sökt, intresset för tjänsten var väldigt stort. Vi hoppas få chans att återkomma med nya tjänster framöver!

 

2018-06-07

Vi har haft intervjuer med ett par sökande, tjänsten är ännu inte tillsatt. 

 

2018-05-03

Vi har fått in ansökningarna och är i processen att välja ut de vi vill träffa!

Vi hoppas inom kort kunna lämna vidare besked till Er som sökt.

 

Annons: 

På LENY vill vi att nya och gamla hyresgäster skall få förstklassig service genom hela uthyrningsprocessen. Som uthyrare får du en varierad arbetsdag med många kontakter och roliga arbetsuppgifter.

 

LENY är mer är bara tak, golv och väggar – vi bygger och förvaltar hållbara bostäder för framtiden. Inom uthyrningen arbetar vi med hela uthyrningsprocessen från det att hyresgästen ställer sig i kö, till uppsägning och utflytt. För dig betyder det en omväxlande arbetsdag och chans att lära dig mer om fastighetsbranschen. Du kommer till exempel att ta emot inkommande samtal och mejl, fördela ärenden, begära kreditupplysningar, göra bedömningar och granska intyg. Till din hjälp har du ett gäng kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Du kommer att vara stationerad vid vårt kontor i Sjöbo.

 

I dina arbetsuppgifter ingår även: Kundmöten, exempelvis vid kontraktsskrivning. Att boka besiktningar. Att koordinera ärenden internt och externt. Vi förstärker med en tillsvidaretjänst på 80 procent. Då bolagets ambition är att fortsätta växa finns det goda chanser att tjänsten utökas till 100% om intresse för detta finnes.

 

Krav Gymnasieutbildning. Erfarenhet av kundservice eller uthyrningsverksamhet. Minst två års erfarenhet av fastighetsbranschen. Erfarenhet av administrativt arbete, gärna i Vitec och Office. Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av fastighetsförvaltning, kundtjänst med fastighetsinriktning, administrativ tjänst med hyresgästkontakt eller av fastighetsteknik.

 

Vi söker dig som trivs med att möta människor, är noggrann och tycker om att ha varierade arbetsuppgifter där den ena dagen aldrig är den andra lik. Du är positiv, stresstålig och ha stor ansvarskänsla. Vi tror också att du har lätt för att ta initiativ, är lösningsorienterad och flexibel. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig. För att uppmuntra en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

 

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På LENY finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag.

 

Kontakt

 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Jeanette Johansson, 0416-19290. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Tobias Persson, 0416-19328

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

Sista ansökningsdag 30 april.

 

Ansökan mailas till tobias.persson@leny.se

 

 
LENY Fastighets AB
Gamla Torg 5

275 30  SJÖBO
Besöksadress:
Gamla Torg 5
275 30  Sjöbo
Öppettider:
Mån,Tis,Ons, 10.00-15.00 (Tor: -17.00,      Fre -12.00)
Lunchstängt: 12.00-13.00


Dag före röd dag stänger vi kl 12.00
Telefon: 0416-192 90  
E-post: info@leny.se